Vuokraamassa

Luotettavaa vuokrausta | Turku

Kiinteistönvälitys Pursiheimo Oy LKV vuokraa Turun alueella kohteita yli 30 vuoden kokemuksella. Palvelemme vuokranantajia ja vuokralaisia asiantuntevasti, luotettavasti ja tehokkaasti.

 

 

Vuokra-asunnon hakulomake

Vuokranantajalle

Kiinteistönvälitys Pursiheimo Oy LKV tarjoaa laadukasta ja asiantuntevaa vuokrauspalvelua Turussa ja sen lähialueilla. Tarjoamme vuokranantajillemme täyden palvelun paketin, jossa vastaamme kaikista vuokraamiseen liittyvistä käytännön asioista. Edellytämme vuokralaisilta aina puhtaita luottotietoja, savuttomuutta ja voimassaolevaa kotivakuutusta. Lemmikkieläimiä emme salli tuotavan vuokra-asuntoihimme.

Palveluumme kuuluu esimerkiksi:

  • Aktiivinen ilmoittelu netissä
  • Laadukkaat valokuvat ja pohjakuvat
  • Henkilökohtaiset asuntoesittelyt
  • Vuokralaisten luotto- ja asiakastietojen tarkistus
  • Avainten luovutus
  • Asunnon tarkastus vuokrasuhteen päättyessä
  • Selkeät AHVL:n mukaiset vuokrasopimukset
  • Konsultointi vuokrasuhteeseen liittyvissä asioissa 

Voimaa yhteistyökumppaneista

Kauttamme hoituvat tarvittaessa mm. kodinkoneiden uusimiset, sälekaihdinasennukset, huoneistoremontit ja siivoukset. Meillä on hyvät ja luotettavat yhteistyökumppanit monen vuoden ajalta. Kysythän lisää!

Sopimus ja välityspalkkio

Välityspalkkion maksaa nykyisen lainsäädännön mukaan aina toimeksiantaja eli vuokranantaja. Toimeksianto voidaan allekirjoittaa samalla kun arvioidaan asunnon käypä vuokrataso. Välityspalkkiomme on yhden kuukauden vuokra + alv 24 % ja se on vuokranantajalle vähennyskelpoinen verotuksessa.

Jos vuokralainen irtisanoo asuntonsa ennen kuin vuosi asumista tulee täyteen, peritään häneltä sopimussakkona yhden kuukauden vuokraa vastaava määrä + alv 24 %, jolla summalla löydämme uuden vuokralaisen tilalle.

Otathan yhteyttä

Otathan yhteyttä

Vuokralaiselle

Kiinteistönvälitys Pursiheimo Oy LKV vuokraa vuosittain satoja Turun seudun asuntoja, autotalleja ja toimitiloja. Palvelemme kattavasti kaikissa vuokraamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Asuntohakemus

Kun löydät valikoimistamme kiinnostavan kohteen, otathan yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse niin sovitaan sinulle oma henkilökohtainen esittelyaika arkipäivään tai -iltaan. Yleisesittelyjä emme pidä. Jos asunto miellyttää, voit esittelyssä tai netissä täyttää hakemuksen. Esittelemme hakemukset vuokranantajalle, joka päättää, kuka valitaan. Nopeasti tämän jälkeen hakijat saavat tiedon valinnasta ja valituksi tulleen hakijan kanssa teemme vuokrasopimuksen useimmiten vielä saman päivän aikana.

Vuokrasuhteen kesto

Vuokrasuhde on pääsääntöisesti toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Jos vuokrasopimuksen irtisanoo ennen kuin vuosi asumista tulee täyteen, vuokralaiselta peritään sopimussakko, joka on yhden kuukauden vuokraa vastaava määrä + alv 24 %. Pyrimme mahdollisimman pitkiin vuokrasuhteisiin!

Vuokrasopimuksen irtisanomisilmoitus

Vuokrasopimus tulee lain mukaan irtisanoa kirjallisesti sekä irtisanomisilmoitus toimittaa vastaanottajalle todisteellisesti. Todisteellisella toimittamisella tarkoitetaan sitä, että irtisanomisilmoituksen vastaanottaminen voidaan varmistaa. Pelkkä lähetetty sähköposti ei siis kelpaa, kuten ei myöskään kirjattu kirje. Irtisanomisilmoitus on todisteellisesti toimitettu, mikäli vastaanottaja kuittaa sen vastaanotetuksi tai sivullinen todistaja todistaa vastaanoton. Irtisanomisilmoituksen voit täyttää sähköisesti sivuillamme www.pursiheimo.fi/yhteydenotto. Luemme sähköposteja arkisin klo 10 - 17 välillä, joten mikäli lähetät irtisanomisilmoituksen kuun lopussa ilta-aikaan tai viikonloppuna, niin se luetaan vasta seuraavana arkipäivänä ja irtisanoutumisesi siirtyy kuukaudella eteenpäin.