Myymässä

Oma koti kullan kallis

Me teemme parhaamme, jotta löydämme asunnollesi uuden omistajan mahdollisimman laadukkaasti, tehokkaasti ja oikeaan hintaan. Tyytyväinen asiakas, niin myyvä kuin ostavakin, on päämäärämme, johon pyrimme kaikin keinoin.

Vankka kokemus

Suosittelemme, että teet järkevän ratkaisun ja uskot asuntosi myynnin osaaviin käsiimme. Meiltä löydät asiantuntevan ja luotettavan välittäjän, jolla on yli kahdenkymmenenviiden vuoden myyntikokemus Turun talousalueen kohteista ja laajat asiakaskontaktit. Kohdetuntemuksemme Turun keskustassa on parasta mahdollista tasoa.

Henkilökohtaista palvelua

Ilmoitamme myyntikohteet näkyvästi suosituimmilla nettiportaaleilla Oikotiellä ja Etuovessa. Panostamme laadukkaisiin valokuviin. Yleisnäyttöjen sijaan keskitymme pitämään henkilökohtaisia yksityisnäyttöjä asiakkaalle sopivaan aikaan. Tällöin voi rauhassa keskittyä asunnon ostamiseen ja keskustella välittäjän kanssa ilman ympärillä tungeksivia vieraita ihmisiä. Myyjällekin etua on siitä, että ei turhaan tarvitse valmistella asuntoa yleisnäyttöihin, jonne ei välttämättä tulekaan kuin uteliaita naapureita eikä varsinaisia asunnon ostajia. Meidän asiakkaanamme tiedät aina kuka asuntoasi esittelee!

Täyden palvelun kiinteistönvälittäjä

Ammattitaitoinen välityspalvelumme on kokonaisvaltainen paketti. Arvioimme asuntosi ilmaiseksi ja toimeksiantosopimuksen allekirjoituksen jälkeen hoidamme kaikki käytännön asiat joustavasti ja nopeasti. Tilaamme tarvittavat asiakirjat, laadimme myyntiesitteen, valokuvaamme kohteen, hoidamme ilmoittelun, esittelyt ja myyntineuvottelut sekä kauppakirjat. Kiinteistökauppoja varten meillä on valmius toimia julkisena kaupanvahvistajana.

Me lupaamme palvella laadukkaasti, joustavasti ja henkilökohtaisesti!

Otathan yhteyttä

Otathan yhteyttä

Välityspalkkiomme

Asunto-osakkeet 3,9 % (sis. alv 24 %)
Kiinteistöt 5 % (sis. alv 24 %)
Minimipalkkiot 2.500 € (sis. alv 24 %)

Palkkio peritään vain silloin, kun toimeksianto johtaa asuntokauppaan. Jos kauppaa ei synny, toimeksiantajalta ei peritä mitään kuluja.